[tidy error]

Bliv medlemDu kan blive medlem på to måder: som begynder eller som rutineret roer.

Hvis du er begynder eller kun har ringe erfaring med kajakroning, skal du deltage i et introduktionskursus for at blive medlem. Kurset introducerer dig til både tur- og havkajak, og det omfatter frigivelsesprøver i begge bådtyper.Introkursus i Rungsted

Kurserne for begyndere er annonceret i klubbens kalender. Der er desværre ikke flere ledige pladser i 2017 (med mindre der kommer afbud til hold 3 som starter den 9. august 2017). Kunne du tænke dig at komme med på et hold i 2018, så skriv dig endelig op. Du gør det ved at udfylde formularen herunder. Når du har gjort det, så kontakter vi dig inden for kort tid for at fortælle dig om forløbet.

Hvis du er kajakroer med god rutine, helst på IPP 2-niveau eller højere, aftaler vi det videre forløb med hver enkelt. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Vi optager gerne unge der er fyldt 15 år. Medlemskab for unge under 18 år kræver samtykke fra en af forældrene eller en værge.

Udfyld alle felterne i formularen herunder hvis du vil være medlem af Rungsted Kajakklub. Du vil normalt modtage en bekræftelsesmail automatisk hvorefter vi ringer til dig inden for et par dage.

Sker det ikke, så kontakt vores indslusningskoordinator pr. e-post: janclausen@rungstedkajak.dk.

 

Personlig information
Fornavn Efternavn
Vej Evt. sted
Postnummer By
Privat telefon Mobil telefon
Email
Fødselsdato (Format: dd-mm-yyyy - fx. 24-12-1967)
Bor du i Hørsholm kommune? Køn
Kajak information
Havkajak Turkajak
Dit niveau
Egen kajak
Hvis du har eventuelle kommentarer du gerne vil knytte til ansøgningen, så angiv dem her.
Epp licens nummer
Hvis du er under 18 år
For- og efternavn Telefon, privat Telefon, mobil Email
Mor
Far
Højde Cirkamål - angives i centimeter