Regler og vejledninger

Rungsted Kajakklub er en frivillig forening, og vi skal efter folkeoplysningsloven bl.a. have et sæt vedtægter. Som supplement til vedtægterne har vi et sæt administrative bestemmelser, som beskriver nogle praktiske forhold i klubben.

Udover vedtægterne har vi regler for bl.a. sikkerhed i forbindelse med roning, brug af klubhuset, kajakker og andet romateriel.

Reglerne er udtryk for vores ønske om at passe på vores fælles værdier og have et grundlag for vores fritidsinteresse, hvor særligt sikkerheden på vandet er vigtig for os.

Til venstre i hovedmenuen finder du de administrative regler for klubben, og til højre finder du de praktiske regler for dig som kajakroer i klubregi og bruger af klubbens faciliteter og udstyr.