Materiel

kajakbukke med solnedgang.jpgKajakker

Rungsted Kajakklub har en fælles kajakflåde på ca. 60 stk i en skønsom blanding af hav- og turkajakker samt 2'er og polokajakker. Derudover er der 77 private kajakker.

Øvrigt materiel

Klubben råder over et stort udvalg af pagajer, veste og cockpit-dækkener samt diverse sikkerhedsudstyr såsom paddlefloats, pumper, cowtails o.l.


Materielregler

For at der altid er kajakker og andet materiel i god stand og for at begrænse slid, har vi har opstillet nogle enkle materielregler, som fortæller, hvordan du skal behandle materiellet i forskellige situationer.

Når du bruger materiellet, er det dit ansvar at gøre det fornuftigt, både af hensyn til dig selv og din sikkerhed og af hensyn til de andre medlemmer, som skal bruge materiellet efter dig.

Derfor:
Det er skønt at ro, og vi er mange, der nyder at ro året rundt i klubbens materiel, så lad os hjælpe hinanden med at passe på vores fælles materiel. På den måde kan vi bruge mest tid på at ro og mindst tid på at reparere skader.


Privat materiel

En del medlemmer har private kajakker liggende i kajakhuset. Disse kajakker samt alt øvrigt privat materiel, som befinder sig i kajakhuset, skal være mærket med ejerens navn på et synligt og tilgængeligt sted. Ellers risikerer man, at materieludvalget mærker det med klubbens navn!

Vi bør alle tage tingene med hjem, ellers risikerer vi, at kajakhuset flyder over.