DKF-klubhus ved Bagsværd Sø

Rungsted Kajakklub har som de andre DKF-klubber i hovedstadsområdet fri mulighed for at bruge Københavns Kajak Kreds' klubhus ved Bagsværd Sø til dagsbesøg - der må ikke overnattes.

Det ligger i det fredede naturområde Radiomarken ved Telegrafbugten på adressen Valdemar Poulsens Vej i Bagsværd. For nærmere oplysninger - se på Københavns Kajakkreds' hjemmeside.

Huset har direkte adgang til søen med en lille bro, og indenfor er der omklædningsrum, bad, toilet og et lille køkken med mikroovn. Så hvis vejret er for dårligt i Rungsted, eller du har lyst til et nyt rovand, så sæt kajakken på tagbøjlerne og kør til Bagsværd Sø.

Søen hænger sammen med Lyngby Sø, Mølleåen og Fæstningskanalen til Furesøen. Det er et superdejligt farvand med overvejende roligt vand og meget smukke kyster samt kulturhistoriske omgivelser.

Kano kan lånes

Som noget nyt er der anskaffet en turkano med kanovogn og paddel til gratis brug. Så hvis du vil ro en kanotur på smukke Bagsværd og Lyngby Sø med familien og en frokostkurv, så er muligheden her. Husk selv at medbringe redningsudstyr.

Man skal reservere kanoen via facebookgruppen:
https://www.facebook.com/groups/346464565502230/?ref=br_rs

Sådan får du adgang

Nøglebrikken til huset ligger indtil videre hjemme hos Torsten Damsgaard i Birkerød, indtil klubben finder et permanent opbevaringssted.

Ring til Torsten på 4581 5399 eller mail tod@os.dk for at aftale nærmere om lån af nøglebrik.