Stort til lykke til de fire nye solofrigivne!

 

På den traditionelle afslutningsweekend i Järnavik i Blekinge blev Solo 14 afsluttet med fire nye solofrigivne: Dorthe Jensen, Nanna Andersen, Rie Celina Nielsen og Susanne Høgsgaard. Bjarki Torbensson er også med på holdet, men måtte melde fra til afslutningweekenden, han indhenter snart det forsømte.

Til lykke til alle fire ... og til klubben!

Helen Simpson Vestergaard gennemførte uddannelsen igen, men er altså ikke nyfrigiven :-)

Solo 14 - vinteren 2023/24

Denne 14. udgave af soloforløbet løber over vinterhalvåret 2023-24.

Her vil vi arbejde med at udvikle både egne færdigheder i kajakken og vore evner til planlægning af dagsture for grupper, roledelse, hændelseshåndtering og flere andre emner. Målet er at udddanne kompetente roledere og turdeltagere, som kan håndtere hændelser og uforudsete situationer sikkert og som i alle situationer rettidigt kan træffe og gennemføre beslutninger med passende sikkerhedsmargin for sig selv og sine medroere.

I løbet af dette halve år vil Solo14’s deltagere skulle deltage i og bidrage til en række teoriaftener omkring emner som sikkerheds- og risikovurdering, roledelse, grej og kajak-relevant førstehjælp. Derudover vil vi planlægge og gennemføre en række dagsture hvor tingene prøves af i praksis under krævende forhold. Vi slutter forløbet med en weekendtur til den sydsvenske skærgård.

Under hele forløbet trækker vi på viden og kompetencer fra en del af Rungsted Kajakklubs rutinerede solofrigivne instruktører.